Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Monday, May 9, 2011

hobi bling-bling

Assalamualaikum dear



Begitu banyak draft entry yang telah saya kumpul. Penat mengumpul, letih pun ada. Letih konon. Boleh jadi hobi jugak kan..kumpul 'draft entry'... T_T



From not doing something, i came out with something, my new hobby. Dah bosan dengan kumpul setem, keychain, bela kura-kura tapi still ada lagi kat rumah ni, dan bermacam-macam hobi yang saya dah buat. Kali ni 'hobi bling-bling'. Orang lain dah ke bulan, kau baru nak buat roket eh? Ada aku kisah?? 
Kasar bunyinya. Tapi kalau baca dalam nada lembut, tak kasar kan bunyinya..heee




tadaaaaaa....










Cantik takkkkkkkkk?? Bukan main gembira bila dah siap, siap lompat-lompat tunggu mama balik kerja nak tunjuk tau. Tipuuuu !!!



Siapa nak tempah ??? Berangan betul !!! Baru bertatih nak ambil tempahan kononnn !!



1 comment:

aleen aiden said...

ok,alin kecewa.xdpt tgk gamba ape tu.line mcm nak gado.haih!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah