Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Tuesday, August 10, 2010

my hope before sunrise coming

malam ni sila bangun untuk bersahur ye. jangan ligat-ligat, kunci jam betul-betul.lupakan untuk bangun pada jam 5.55 pagi.tidur awal-awal.mula pergi solat terawih malam ni.

hari ni hari terakhir bulan syaaban, esok ramadhan mula menjengah. hari ni hari lahir k.ja,kakak tempat aku bekerja. berbahagialah selalu bersama keluarga tersayang, moga rezeki bertambah-tambah, sihat sentiasa dan menjadi umat yang terbaik.amin..ami..amin...

sempena hari lahir k.ja, sempena hari lahir aku yang tinggal beberapa hari lagi, beberapa jam lagi, beberapa minit lagi, aku ingat nak beli kek. bukan nak sambut dengan meriah pun tapi nak makan semata-mata. kek untuk kak ja dan adik ja..heeheee. lagipun esok dah puasa.

nak beli kek macam ni boleh tak?



2 comments:

r-mean said...

epy birthday to you..tap pa rap~

Rosliza Roslan said...

thnx r-mean.my bday ari jumaat tp nk smbut awl kasi meriah smbut rmai2..o..O

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah