Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Thursday, June 10, 2010

butterfly yang dikejar ~~~



salam to readers tersayang
cantik-cantik dan hensem-hensem ye korang semua pagi khamis nih...
senyum la banyak sikit
senyum sampai kat lutut tau..
aku penat-penat je puji korang nih ~~~ngeee
ha..!!! macam tu lah (^_^)

semalam aku ada la beli present untuk wedding member kan
so mak aku tanya untuk siapa hadiah banyak-banyak tu
tak banyak pin
dua je..
lebih dari satu kan..mestilah banyak
so lepas tuh
terkeluarlah soalan cepu emas dari mulut mak aku
"ja bila lagi nak kahwin?"
sila buat mata jadi bulat-bulat
sebab masa tu mata aku tiba-tiba jadi bulat..hohoho
ish..tak leh jadi nih...mak aku dah tak sabar nak bermenantu
kepada mak...
harap bersabar ye
anakmu sedang gigih mencari calon suami..heeee
malu lah pula tuan punya badan...teehee



aku ibarat rama-rama





your lovely,

Rosliza

2 comments:

nursarah said...

hehe, kawan2ku pun ramai da tamatkan zaman bujang. yg bertunang bgai.

tak mau pk sngt bab kawen ni, kalau ade jodoh adelah. doa banyak2 rite?. hehe

Rosliza Roslan said...

ok2 cik sarah
kt doa sma erk...peace!!!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah