Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Monday, April 11, 2011

3 HARI 2 MALAM TV9


Assalamualaikum



Yeahhhhh!!! Best wwoooo, dapat pergi bercuti...seronok wooooo...
Sila tampar tuan tanah sebab dia sebenarnya tak pergi bercuti tapi duk mengadap tv tengok rancangan 3HARI 2MALAM kat tv9 tuh..ala..yang pengacaranya FIZO OMAR dengan KARL SYAFIQ tuh..pakwe tuan tanah la tu...sila jangan percaya lagi..hahahaha......then punyalah perasan pergi bercuti kat Thailand..heeee


Best sangat kan tengok dorang senang-senang je jadi pengacara then keje dorang pergi bercuti je..SAYA SANGAT JELES!

Itu aja nak cerita,sekian...








picture kredit to cik google







p/s : pemenang CONTEST SENYUM SEINDAH SURIA mayb hujung minggu ni baru tahu sebab tuan tanah demam + batuk.Batuk sampai sakit pinggang dow...sob...sob...sob...doakan saya cepat sembuh ye !



Thanks !

3 comments:

**Sy!eRA_N** said...

ciannyer kat kamooo..btw,syiera bucuk doakan cpat2 smbuh...musim demam la skrg...huhu

Rosliza Roslan said...

trima ksih siera bucukkkkk..sayang syiera!heee

Dinas Aldi said...

semoga cepat sembuh, fuang fuang fuang!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah