Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Saturday, April 16, 2011

CONTEST SENYUMAN SEINDAH SURIA...here the winner !!




Assalamualaikum




 First of all, maaf sangat sebab buat korang tunggu lama. Tuan tanah dah baik sikit dari demam dan batuk tapi belum sepenuhnya.sob...sob...sob...tapi sekurang-kurangnya dapatlah tuan tanah langsaikan hutang korangkan..hihi


Satu lagi nak bagitahu, 5 penyertaan terakhir pada 10 april saya terpaksa tolak sebab 10 april adalah tarikh tutup this contest ye. Dan terima kasih beribu-ribu lemon sebab susah payah korang join this contest...terharu tau ! Ingat tak ada yang sudi join sebab blog ni biasa-biasa aje. Semua gambar-gambar sangat menarik dan cantik. Susah jugak nak buat keputusan..XOXO.


Mmmm...nak tanya pendapat korang sikit, kiranya pandangan koranglah pasal blog ni. Pandangan ikhlas dari lubuk hati tau...kikiki..Satu lagi lepas ni rajin-rajin datang jenguk saya ye dan tinggalkan jejak-jejak kamu di sini nanti saya jenguk kamu ya.


Gambar kat fanpage Rose Shopping Bag tak dapat di upload sepenuhnya sebab internet lembab, al-maklumlah saya guna broadband, line slow dowwwwh! Sory again, again and again. Jangan lupa datang shopping kat sana tau! Nanti saya bagi diskaun, tak caya cuba okeh!




Here the winner, give clap for her

drum rollllllllllllll....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






manis kan senyumannya..heee
senyum sikit je pun dah cair jejaka-jejaka kat luar sana 
sila angguk jika anda seorang jejaka..haaa
Kepada si pemilik gambar, sila tuntut hadiah anda, give your phone no oraitttt..Tahniahhhhhhhh!!!!
 Sila tuntut hadiah anda dalam masa seminggu, jika tidak hadiah akan hangus begitu sahaja...heee




cauuuuu bedahhh..

5 comments:

diyana said...

huaaa!!! terharunye...tak sangka saya menang..terima kasih bebanyak..!! saya bagi phone number dekat email ni ea..;)

selendang_kasih@ymail.com


thanks again rosliza!! ^__^

nadiah said...

tahniah diyana..

Dinas Aldi said...

memang manis senyuman dik Diyana tu. tahniah!

aboyandnick said...

nak minta tolong promotekan blog kami boleh? terima kasih... sebolehnya kami mahukan 100 org follower untuk comercialkan blog kami ni.... terima kasih banayk yer... insyaallah kami akan cuba tolong anda juga... terima kasih sekali lagi... kami dalam masa memuatkan video masakan terbaru kami harap semua dapat enjoy....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah