Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Sunday, March 13, 2011

Short update for the contest

Assalamualaikum



Ada tengok mentor tak tadi? Aduh! Tak tahan, tak tahan...Tak nak gelak tadi tapi tergelak juga disebabkan penyanyi bukan pilihan noh hujan tadi nyanyi. Dah lah pakai baju samurai dengan pedang pulak tuh. Tak tahan lagi si ex-girlfriend dia bagi komen balas. Eh, betul ke that girl his ex-girlfriend? Tak tahan-tak tahan...

Sampai sudah tak tahan........




Okeh, just short note to the contestent. 


Dear contestent...

sila 'like' fanpage 'ROSLIZA ROSLAN'
So sorry about this small problem. That fanpage cannot be open anymore. So sorry again... ;-( and 1 more, please please please give your name at your entry T_T




 

2 comments:

qlah said...

wah.. minat tgk mentor eh ? hehe , qlah x dan nk tengok ! huhu . best x ?

p/s: slm prknln :)

Rosliza Roslan said...

heeeee..mest ah best,nnti kilah tgk tau!!!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah