Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Tuesday, July 27, 2010

rasa nak wangi je sepanjang masa

pagi ni da berapa kali aku gesel minyak wangi..masa bersiap-siap nak pergi kerja, pakai minyak wangi JF(avon), dah sampai pejabat buat kerja, lepas siap buat kerja pergi sarapan. balik dari sarapan pakai minyak wangi lagi, jenama tommorrow(avon). eh..eh..asyik avon jer, tak ada jenama lain ke? memang minah avon betul..heee..bukan avon je, one drop perfume pun aku suka. sekarang tengah gila minyak wangi enchanteur pula.bau nya memang best lah.tunngu gaji nanti aku nak boronglah.mmm...wangiiii!!!




tak sampai sejam lepas tu, lumur lotion pulak minah ni(Johnsons-melt away stress). konon-konon tengah stress..teehee.baunya memang wangi habislah, tiada tolok bandingnya. buka blog tengok page hanis zhalika, ada pulak si cantik ni promote lotion vaselin.aku tak penah pulak pakai lotion vaselin tapi pernah pakai  vaselin intensive care, macam pelembab juga lah, boleh lumur kat siku, bibir.biasa kat tempat-tempat seperti siku, lutut memang cepat kering kan.so kene lumur banyak-banyak untuk elak kulit kering dan semestinya untuk mencantikkan kulit. tak nak kulit cantik ke? minah ni mau je.





balik dari lunch pun aku gesel lagi minyak wangi kat pergelangan tangan. tadi masa lunch dah pergi guardian cuci mata, tertengok pulak minyak wangi, apa lagi gesel lagi lah...PERCUMA kan..(^_^). malam ni lepas mandi nak lumur lotion lagi la. i suka tidur dengan badan wangi-wangi. mana ada orang tak suka bau wangi-wangi kan. CUBA GESEL PERGELANGAN TANGAN KORANG KAT PERFUME KAT BAWAH, ADA BAU TAK? (stail avon jugak nih)






SELAMAT MEWANGIKAN DIRI   !!!



4 comments:

velasrizal said...

nmpk dr luar dh tau wangi..

FDI Malaysia Catatkan Penurunan ?

diraja22 said...

hidup anda diselubungi wangian..

Rosliza Roslan said...

velasrizal: apa yg wangi???heee
diraja : heeee.suke wangi tak???

TiMmiE said...

tgh berkira-kira nk beli perfume di atas..sungguh wangi~ ^^

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah