Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Sunday, November 28, 2010

SDSI 2010



Terengganu sememangnya kaya dengan keindahan pantai dan pulau-pulau yang cantik lagi mendamaikan. I tak tipu okeh. Siapa yang pernah datang saja yang tahu akan perkara ni.Kan..Kan..Kan..Selain itu Terengganu juga kaya dengan pelbagai produk-produk seperti batik, keropok,sata, dan sebagainya. Oleh itu, terciptalah Ekspo Satu Daerah Satu Industri 2010. Program ini adalah program tahunan. 

I tak nak cerita panjang-panjang, jom kita layan gambar-gambar yang I sempat snap nih...1,2,3...LAYANNN !




Booth Kraftangan



hasilan coklat daripada usahawan coklat...sedap dan lazat sekali
SEDAP.SEDAP.SEDAP !!!




yummyy !!




hasil kraftangan Terengganu





aktiviti di Booth SIRIM
hanya RM 1, korang boleh jadi budak kecil sebab main warna-warna kan
aku dah jadi budak kecik laa...eh..eh..






sekarang jadi budak besar balik
sebab cara duduk stail orang besar
orang besar tu orang yang berbadan besar atau orang yang perpangkat besar eh?
pilih sendiri...





sekarang masuk zon Pertandingan Masakan Ikan Keli

tengok sambil lelehkan air liur ye..





























"kaki dan tangan" yang terlibat di belakang tabir





budak besar tadi disamping Bunga Orkid di Perasmian Ekspo SDSI 2010



apakah ini??



lazat dan enak....
mari nikmati coklat Rabbit
siapa cepat, dia dapat makan!!!







2 comments:

sha :) said...

coklat fountain tu sgt menggoda~
huhu..bestnyer! :)

Rosliza Roslan said...

jom pakat makan sampai muka jd coklat gak

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah