Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Sunday, November 28, 2010

FESBAK 2010




Hari ni I sangat rajin + ada waktu terluang
bagi 2 entri sekaligus *sila clap kuat-kuat*




Festival Batik (FESBAK) 2010




ayu je si baju hijau tu kan
kalau ganti dengan si baju merah jambu tu camne agaknya eh



badan yang tiada kepala ~ silent mood
rilek je baju pink tuh
tak paham ke?
tak mengapalah





mahu masuk berlima dalam gambar tapi bertiga saja muat
marah orang keempat dan kelima...




ececeeeh....



duduk kat situ sampai bila-bila eh, jadi model gitu!






tegak berdiri macam tiang bendera
ni la tuan blog, tak pandai bergaya...haaa





nak main congkak tapi guli tak ada pula







Jannatul DREAM apa itu?








sebahagian pameran sutera
rabun warna tambah rabun mata






ini hasil kerja tangan masa jadi budak-budak kali kedua





sorry ah gambar kelam sebab dah malam kan





cak...cak...cak...





gambar peberet sekarang sebab tu letak last

ok bai nak pergi bergambar lagi ni !






14 comments:

Cempakamelati said...

Selamat berkenalan dengan si cantik manis

Rosliza Roslan said...

same goes to you ye si cempakamelati tomei!

mush said...

hype, salam kenal, FESBAK tu mmg singkatan nama dia ea...macam fesbuk pon ado...

Rosliza Roslan said...

mush : a'ah...
fesbak...fesbuk...fesbak...
fesbuk..kihkihkih

cik helena said...

cantiknya baju itam tuuuuu!

Rosliza Roslan said...

cik helena : i like like like

alexa yussida said...

ingtkan typo td nak ckp fesbuk:p hehe

Rosliza Roslan said...

alexa yussida : im not like typo tp like tapai..haaa

hans said...

bunyi dah nak dekat macam facebook dah
hahahaha
wah,cantik2 lah batik dkt situ yer

P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 - 0.....Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

Rosliza Roslan said...

hans...


mai la tgk batik kat cni,de 3 hari lg ni

░♥si lampu neon♥░ said...

PATUNG HIJAU TU MMG SCARYYY

Rosliza Roslan said...

si lampu neon : scarry biskut merry.heee

wida said...

rajinnya gi fesbak..sy x berkesempatan pon

Rosliza Roslan said...

wida : napa xdtg,cantek2 wooo sutera.ulat sutera pun ada.hee

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah