Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Wednesday, January 26, 2011

Mereka KECINTAAN ku

Air laut ada masa pasang ada masa surut.
Angin ada masa kencang ada masa sepoi-sepoi bahasa
Api ada kala jadi kawan ada kala jadi lawan

Namun persahabatan yang ikhlas lagi jujur akan sentiasa berpanjangan
Walau aku ke kutub selatan kau ke kutub utara
Walau aku di barat kau di timur

Ecehehe, gila jiwang karat 17 kau liza


Mereka adalah kecintaanku masa bertatih, masa jatuh bangun dari tangga,
masa mengigau..kihkih


Jom usha awek-awek cun



 member baik masa belaja kat UUM
dari kiri adalah diri sendiri, nisa yang suka jiwang karat, nani yang hiperaktif 
dan sal yang pemurah
 makan bersama, keluar bersama, tidur bersama, mandi je tak bersama..
eh..eh..mandi pun sama la tapi bilik air sebelah-sebelah..@_@




 Ni pulak Nur Shazwani tajal Ariffin. Nah nama penuh aku kasi,hambik kau!
Dia ni mempunyai dua aset gigi arnab..heeee >>> jangan marah shaz
Shaz ni coursemate aku, mana-mane kelas sama je,tak kan ada muka lain dah
Boring tak shaz asyik tengok muka kita jer?





 Minah ni pulak aku kenal sejak dari kecik tau tapi hampeh satu gambar pun aku tak ada dengan dia.
Aku suka panggil dia jah.Kadang-kadang aku panggil jer jijah..kihkih
Ingat iklan jijah kat tv tuh??
kelakar kan..



 Gila gambar zaman muda tingkatan enam..auuww
Yang ni awek gak tapi dah jadi mak orang dah..melepas la korang
Echah ni teman sekampung merangkap schoolmate
Kat sekolah dia jadi Ketua Pengawas Perempuan, aku jadi Penolong Pengawas Perempuan
Sweet tak? Muntah darah jap lagi korang..huwaaaaa




Azuraaaaaaaaaaaaaaaa..kau lah sinar hidupku....
Ingat tak lagu siapa?
Haaa..pandainyaaaaa..
Penyanyinya Jamal Abdillah
Ni pun coursemate aku gak, orang kelantan
 Tengok gambar tu siap ada kad matrik lagi




Hai cikgu siti..!!!
Anak murid nakal tak?
Anak murid yang tulis entry ni nakal tau  !
Haa, ni kawan aku dari sekolah rendah till sekarang, hope akan berpanjanganlah ye dear!! Ameen


Okeh, cerita dah habis. Banyak kerja yang menunggu. Bai !


6 comments:

Nik Nurhasyimah ::MALAYSIA:: said...

hye..bdk uum..?? kos pe eh?? follow this blog..free singgah la ke blog sy..http://260887.blogspot.com/..tq..

Rosliza Roslan said...

syimah : yiip! student uum from tourism management course. nice meeting u!

Nik Nurhasyimah ::MALAYSIA:: said...

owhh..sy pn student uum gak..tp rase nye awk senior kot..sy da follow blog awk..hehe..nice meet u too..

Rosliza Roslan said...

really? sy da grad thun lpas..heee.thanx yaaaaaa..

Nor moscow said...

seronok kan ada kawan baik?

Rosliza Roslan said...

kak nor pun mst rmai jgak kan..heeeee

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah