Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Wednesday, February 23, 2011

Kenyir Lake


Assalamualaikum.




Perasaan bosan + kusut masai telah membawa kami ke sini. Sebaik menjejakkan kaki tangan disini hanya KETENANGAN yang timbul di hati masing-masing. Wahh, cantik dan damai sekali apabila berada di sini. Korang percaya tak ? Aku tak tipu, cik kiah ! Cantik amat air terjun kat sini.


Tengok tu, sampai je kat sini abah aku terus terjun
Macam dalam fridge katanya, sejukkkkkk!




Tengok, ada korang nampak sampah?
Tak ada kan...T_T




Airnya sangat jernih berkilau-kilau
Siapa datang mandi kat sini boleh jadi Mat Kilau...ngeh...ngeh...ngeh...







Wooo, pakcik yang tiada bercucu lagi...
Mandi tak hingat dunia




Cari apa dek non ?




Kaki kukuku keras kerak.oh,tidak!!!!
Kaki cheq putih bersih tau,suci murni lagi...




Anak dara bersama bapak anak dara..kihkih




Mak anak dara pulak sibuk dengan telefon memanjang...
telefon...telefon...telefon...
nak try nengok ada line tak ke??




SUMPAH !!!! CANTIK GILER !









5 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

memang cantik lah...! terbaik!

Rosliza Roslan said...

jemput ke mari!

Dinas Aldi said...

cantik sungguh!

IzariahzainaL said...

wah bestnya!

Rosliza Roslan said...

dinas aldi ~ sungguh cantik !

izariahzainal ~ superb !!!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah