Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Thursday, February 3, 2011

Photoshoot CNY

Assalamualaikum.




Malam Chinese Makan Besar, kami pulak duk menyibuk ronda-ronda bandar
yelah esok hari raya kan...Horreyyyy!!!
Oooppss!!!
baju,tudung, kasut raya semua belum beli, macam mana nak raya esok ni ???
LOL...


Dah tahu esok CNY, malam tu wajib jadi kutu rayau...
terutama merayau di China Town, Kuala Terengganu
Inilah satu-satunya tempat di Terengganu yang masih kaya
dengan bangunan-bangunan lama
dan tempat ini juga menjadi salah satu persinggahan wajib di Terengganu





Ini bukan China Town tapi Pulau Warisan
port lepak terbaru di Terengganu
Pemandangan pada waktu malam yang amat menarik dapat dilihat di sini





 tiga beradik comot bernama mimi, fatin dan farra



teruja tengok tanglung yang banyak
Nampak muka teruja saya ?










 macam di Jepun je
Tak pun Hong kong




 ni China pulak. Boleh tak ?



 Duduk di atas bulan purnama





 tak ada pun arnab ???



I am a MODEL
to be...








 Mata asyik nampak red colour
ONG..





Uncle, Auntie...
Angpau maliiiiii !!!
Saya belum kahwin maa...




3 comments:

micky eyqa said...

selamat menyambt CNY

ini cik ita said...

1 malaysia kan....seronok apa je perayaan kita blh sambut...tumpang seronok....anyway thanks to u sb jd my 1st follower(yg bkn dikenali)...im a new blogger..baru la sgt..bru smlm buat...:)

Rosliza Roslan said...

micky eyqa : gong xi fa cai !!

ini cik ita : superb happy!!!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah