Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Monday, May 2, 2011

cik pipi tembam suatu ketika dulu


Assalamualaikum



Agak lama cik pipi tembam menghilang, kini cik pipi tembam datang lagiiiii!!! Hari ni cik pipi tembam sangat rajin menyelongkar album lama, lepas tu 
gelak sorang-sorang. Sekarang, nak mengajak korang semua mengimbau zaman berhingus cik pipi tembam. Eh, malu pulak rasanya. Tak jadi la..oink...oink...oink....



Okey cik pipi tembam kasi tengok gambar ye, jangan gelak tau. Jeng..jeng...jeng...JANGAN GELAK, lau tak korang kesan saman nanti...T_T




korang rasa yang mana satu cik pipi tembam? Ya, tidak betullllll...cik pipi tembam yang besar tu. Tengok tu, masa kecil pun pipi dah tembam, dah besar masih tembam lagi. Adik kecil tu pun pipi tembam jugak kan, berjangkit la tu.





Dah besar macam ni pun masih lagi main cak..cak...malu-malu lagi, maklumlah dara pingitanlah katakan...




Gambar ni pulak diambil semasa nak pergi konsert tapi konsert apa, lupa pulak. Ingat nak pergi konsert jeee. Masa tu pakai baju kain polkadot warna kuning,kasut kain english cotton gituuu!. Gambar tak berapa jelas sebab gambar lama..heee. Tengok fesyen mak pulak. Rambut menggerbang, tengok lengan baju ada ropol-ropol kan. Masa ni style rambut camtu memang amat famous.





Memperkenalkan pulak abah cik pipi tembam. Kurus kering!! Sekarang berisi cikit je pun. Baju kain kilat dengan rambut afro..hahaha. Sangat kelakar okeh! Muka masam je...Takut!!!


Dah cukup-cukuplah tu gelak kat cik pipi tembam, macamlah kita tak tahu. Bye, nak merajuk sekejap! Ngeh-ngeh...



 

1 comment:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la jenguk teratak saya di frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah