Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Monday, May 9, 2011

KERAPU MASAK TIGA RASA


Assalamualaikum




Dah pergi sambut HARI IBU semalam? Dinner kat mana? Korang bagi apa? 
Aku bagi masa jeeee..Boleh???



Semalam aku dengan gigih membawa ikan-ikan besar, salah satu ikan kerapu lah. Ikan-ikan tersebut perlu dibawa ke kedai untuk dimasak Kerapu masak tiga rasa dan ikan satu lagi masak stim tapi aku tak pula ambil tahu apakah nama ikan tersebut oleh sebab masak stim. Boleh??? Aku hanya suka ikan kerapu masak stim jeeee...




Me dengan adik yang comot. Gambar ni belum comot..harap bersabar ye!





Abang dengan mama..STEADYYYY!

 

Me dengan mama..ke adik dengan kakak???




Me dengan budak baju merah, upload gambar kat facebook, budak baju merah cakap dia hensem..BOLEH???









Kerapu yang telah kami makan dengan lahapnya !!!









Aiskrimmmmmmm...







Tengok dia buat senyum kambing pulak !

 





Abah orang terakhir....habiskan makanan. Boleh???







Makan lagi...









dan lagiiiii...gamabr agak kabur,harap maaf.



 
 
Itu dia budak comot dah tunjuk taringggggg...
 
 
 
 
Nam[ak tak taring dia ???
 
 

1 comment:

asfz lily said...

sedapnya lauk tu..
hehehehe =)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah