Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Saturday, December 4, 2010

ini HEAVEN dikala hujan

Hola brother sister aunty uncle semua

Kamu semua tahu tak saya tidur dengan sekali malam tadi. Mimpi pun indah-indah belaka.Time-time hujan ni kalau tanya siapa-siapa pun aktiviti paling heaven pasti jawapannya adalah TIDUR. PerGGHH...sedap wooo TIDUR...

Lepas tu makanan dan minuman paling heaven time hujan adalah KOPI + UBI KAYU..ssslluuurrppp...macam makan mi segera pula bunyinya..(>_<)


dah dah pergi main jauh-jauh, saya nak makan makanan paling heaven time hujan...daaaaaa

4 comments:

KiD said...

NYENYAK.. MEMANG ZZZZZzzZZzzzz

Rosliza Roslan said...

nyenyak ke nyanyuk..haaaa..ZZZZzzzzzzzzzzz...

Atika Natasha said...

sy suuukkaaaa ujan!yuhuu..

Rosliza Roslan said...

atika : hujan yan turun bagaikan mutiara...sapa tak suka mutiara kan kan

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah