Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Tuesday, December 21, 2010

Akhirnya sampai wad kebun



Budak pelancongan bersiaran lagi. Kali ni kita akan menjelajah Hospital Tanjung Rambutan. Awat??
Dalam keterpaksaan melancong ke sini. Sebab ikut dan kena paksa oleh my beauty friend, shaz balik kampungnya.

Tapi serius cik liza merasa amat tenang di sana. Mahu sambung master kat sana ?




Tu dia wad kebun. I cakap tak nak caya tadi.
Picture prove it!
Thanks picture, muah!




Salah satu aktiviti yang sempat saya 'teroka' semasa menjadi warga DPP BUKIT KACHI,
 UUM, SINTOK,KEDAH, MALAYSIA...




Kelam tak gambar dalam gua ni?
Destinisi pelancongan Perlis wajib diteroka oleh student pelancongan.
Nanti dah grad, apek tanya, you pernah masuk tak itu kelam punya gua??
Masyuuukkk...




Walau dah berkulat itu punya signboard punya gua tetap mau bergambar
jugak..






Aktiviti berwarna coklat, KO-KO yang menjadi pilihan adalah Pembangunan Wanita
Berangan Mat Jenin ganti Datuk Seri Sharizat soon.
hanya main pondok-pondok...




OK
Now pinjam alat masa dari Doraemon to LEE HUAT GARDEN, MUZIUM PADI AND
ULU LEGONG HOT SPRING

Bermacam-macam binatang termasuk Buaya Darat dan Buaya Tembaga yang ada disini,
tapi kuda besi ini juga menjadi pilihan purple girllll.
Tapi sayang kuda tak mau lari bawa jumpa putera raja


read more in this link

bila dah penat membanting padi, muka masih ceria
Dasar budak pelancongan bermuka manis..





'HOT GIRL'  berendam di HOT SPRING
Why lengan tudung putih macam chopstick?
Kesian asyik digelar CHOPSTIKS
LOL..






Si tudung merah tak cukup kain baju sebab tu tak selam dia dalam air HOT
Only HOT girl in the picture




ULU LEGONG HOT SPRING
tunggu kedatangan di lain masa bersama lain kecintaanku





Continue...


8 comments:

chokeLy said...

waaa..
cam x caye je ade wad kebun..
kreatif tul la.. :)

Siti Nur Amirah said...

bestnye..zaman skolah dulu slalu join program2 cmni..;)

Rosliza Roslan said...

chokely : nak join ke?? hee

siti nur amirah : sangat teruja kan!

anisayu said...

Wahhhh bagus nan cantik gambarnya,,,,

Rosliza Roslan said...

anisayu : mood hepy.yippii!!

teratai said...

salam rosliza,
wah seronoknya gi melancong! Kak baru je balik dr KT...balik kg@melancong!

Rosliza Roslan said...

teratai : wslm..oh,ya.selamat tggalkan kg..yihaa!

taz said...

jom join contest and share tips belajar :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah