Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Monday, December 20, 2010

Kronologi Budak Pelancongan




I dah cakap dulu-dulu kan bahawa I adalah budak pelancongan. Entri ini adalah pembawakan 
entri sebelum ini, entri rindu kamu kamu kamu. Baru setahun jagung tinggalkan kampus 
tapi sa dah merindui diaorang. Ish,kenapa kamu rindu? Dah cakapkan I rindu, I rindu la. 
Mana boleh,eh sa nak stop jap rindu dorang then dah tak rindu lagi. Gituuu!!


Tengok rindu sama diorang sampai translate I  kepada sa terus. Tak paham maksud sa? 
Cenggini, I buat ayat eh.
'I rindu sama diorang'
'Sa rindu sama diaorang'
Paham dah ke? Bagus, tak payah sa terang dalam keadaaan terang-benderang lagi bersuluh ni.


Gambar bawah ketika di dalam cruise bersama geng over the sea. Dah cakap kan 
over the sea >>> sabah dan sarawak je.
Cruise ni area pusing-pusing area Pulau Pinang je bukan seantero dunia pun.
Tengok dressing masing-masing macam budak nerd je, sem satu la katakan...





Gambar harus dikaburkan untuk mengelakkan paparazi mengambil kesempatan dalam kesempitan.
Bersama dua jejaka terhangat bagi course tourism management di atas pelantar selepas bersabung nyawa menaiki cable car. Time cable car nak berhenti rasa terhuyung-hayang macam kapal terbang
nak terhempas. Tipuu..LOL.




And part amat paling sangat meninggalkan kenangan manis seperti gula-gula dihurung semut adalah ketika sem tiga. Percutian aka assingment ke Taman Negara Pahang bersama menyelami kehidupan orang asli.



Habis basah lencun, rugi kalau tak basah main air





see see see...


aiiyaaa...


Kenangan Terindah bersama

 RECCERS SIX


Nak tahu lebih lanjut pasal Reccers Six sila tekan sini


Next year kami terbang ke KOREA pulak.
Ok, TIPU lagi..
Kami ke Tanah Tinggi Genting saja



Ni depan kiosk KOREA



Bowling dah tutup, sila ambil gambar depan bowling sahaja
takut nanti nangis-nangis depan pensyarah mintak bawak main bowling






Outdoor time
di LONDON, Genting Highlinds





Ececeehh, lepas tangan konon tak takut
Memang tak takut, wirawan sejati ni okeh


ok, dah turun tanah tinggi...



Kau tengok betul-betul HZN 3063 >>> Subjek Pengurusan Acara
Macam tu lah budak pelancongan kejap pergi jalan-jalan, kejap event pulak
Enjoy ke jadi budak pelancongan?


Scroll saja ke bawah
-
-
-
-
-



Band Indon, hambik kau !!
Bukan calang-calang jemputan...
Student Indon aje pun.
Sila lempar tin, buku, pensel, segala apa yang ada dekat dengan korang..!!



Gadis pingitan bersama 'Kak Nita'
paling depan tu..tu..tuu







AMAT BERGUMBIRAAA !!!



Bersambung...


6 comments:

ieMa ackLes said...

waa cuti2 mlaysia je korng erk..
nice...

::..Dia daYa..:: said...

kalau dah rindu tu memang tak boleh ditahan dah

Rosliza Roslan said...

iema ackles :bkn cuti2 malaysia,cuti2 esaimen..teehee

dia daya : miss all

Mohamadazhan hjDesa said...

enjoy!

apih el nino said...

budak tourism ke ni? hehe.

Rosliza Roslan said...

mohamadazhan hj desa : jom


apih el nino : budak suke makan angin.hee

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah