Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Sunday, December 19, 2010

bila aku rindu kamu kamu kamu



'Bila rindu...terkenangmu sayang, terasa sayu...' lagu Ruffedge kalau tak silap...
'Rinduuuu..ooo..rindu serindu-rindunyaaaa...' lagu slam kalau tak silap...
Sangat asyik dengan perkataan kalau tak silap, nak sangat tu tulis lagu...

Rindu...rinduuuuu...rinduuuuunyaaaaaa....
Boleh bayang tak camna aku rindu bila aku cakap rindu macam kat atas.
Bila dah rindu mula lah belek-belek laptop macam belek-belek album.



Oh, ni gambar kat KLCC before nak naik tanah tinggi yang ada genting >>>Genting highlands





Ni last day at Taman Negara,Pahang bila semua orang have fun buat rumah sementara dalam hutan belantara.
Muka ceria sebagai bukti okeh




Nampak tak baju-baju kitaorang yang vogue, macam-macam fashion tak ikut tema langsung masa event assignment. ni buka GILA GLAMOUR tapi GLAMOUR NAK JADI GiLA..(>_<)





Tipu-tipu konon naik permainan kat belakang, lepas tu ambil gambar sebagai bukti





4 comments:

Qamarul said...

rindu kenkawan rupenyer... ingatkan rindu kat bf,,, he3

Rosliza Roslan said...

kawan selamanya...heee

Lina_Lin said...

ok.lina jeles !

Rosliza Roslan said...

lina jeles, cemburu perigi buta..heee

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah