Kumpul DUIT nak pergi melancong !!!

Tourists around the world !

Im the Backpakers

My photo
terengganu, Malaysia
now counting anniversary sweet and sour 26,still find MR.RIGHT around the world sebab tu jadi backpakers..Teehee

Tuesday, December 28, 2010

Bagai bayang-layang terputus tali






Bisa enggak aku ngomong indon untuk kali ni aja. Idak? 
Iya harus didulukan bahasa ibunda, ya kan.
 Bentar ya, mahu tukar channel Malaysia....

tett.. tett..tettttt...


Dulu hati bukan liver berbunga-bunga seperti bunga sakura di jepun. Meh tengok rupa 
bunga sakura dulu.





Nah,segar-bugar mata. 
Semangat ada hilang sikit, rempah hidup terasa tak cukup. Perlukah saya mencari
 sumber inspirasi atau seperti kata anak remaja, mangkin ! 


Apakah mangkin korang?



Adakah keknis?

Gambar kredit to keknis



Louis Vutton bag ??


Gambar kredit to google


atau inikah ???

NAK...NAK...NAK...
Boleh dapat free ke?
LOL...

Gambar kredit to google




Terasa sangat perlu mencari mangkin untuk membakar semangat. Tapi siapa mau jadi mangkin saya? 
Yang kat atas tu dah biasa dah....ececehh


Siapa nak jadi mangkin saya?

8 comments:

Lizzie Yasmin said...

jom bw sama..terus ada mangkin...

Cik SHiNJU said...

wowowo...honda tu smart..
Henbag LV pun cantik..nak!

Rosliza Roslan said...

lizzi yasmin : ada mangki pembangkit semangat

cik shinju : mau ka? hambek ah lam pic tuh..keeee

~Eizny Ejan~ said...

dtg cni :)

Suhami Ahmad said...

errr mangkin tu macam pemangkin?

sofea said...

salam ziarah

Cik Yana said...

gue enggan paham cakap indon :P

Nadia arRumaisha said...

harus and terus bersemangat untuk tahun 2011.........chaiyok...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails

Bilangan pelancong yang singgah